ADANA / CEYHAN - Halil Çiftçi Anadolu Lisesi

Kadir ÇETİNOĞLU - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Kadir ÇETİNOĞLU, 1978 yılında Adana ilinin Ceyhan ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ceyhan ilçesinde tamamladı. 1997 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği bölümünü kazandı, 2001 yılında mezun oldu.

2001 yılında Amasya’da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başladı. 6 yıllık görev süresiniden sonra 2007-2008 öğretim yılında Ceyhan’a öğretmen olarak atandı. 2010 yılında İMKB Ceyhan Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.  Bu görevde olduğu süre içerisinde Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerini yürüttükten sonra 2017 yılında halen görev yapmakta olduğu Halil Çiftçi Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.